14.07.2014 13:52

Mārupes skrējējiem dubultuzvara Jelgavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes skrējējiem dubultuzvara Jelgavā www.jelgavaspusmaratons.lv

Pirmā "Sportland" Jelgavas nakts pusmaratona sacensību ietvaros "Nike" 10 kilometru skrējienā uzvaras izcīnījuši Mārupes novada pārstāvji.

Absolūtajā vērtējumā gandrīz 400 dalībnieku konkurencē pirmo vietu izcīnīja Dmitrijs Serjogins, kurš distanci veica 35 minūtēs un 20 sekundēs un otrās vietas ieguvēju Reini Hartmani finišā apsteidza par 27 sekundēm. Savukārt labākā starp dāmām izrādījās Jeļena Ābele (39:31), par kuru ātrāk mērķi sasniedza tikai trīspadsmit vīri.

Savās vecuma grupās 10 km skrējienā labākie bija Ināra Lūse no Carnikavas (44:20) un siguldietis Kaspars Kārkliņš (38:42).

Pusmaratonā, kurā startēja pustūkstotis skrējēju, pirmo vietu V60 vecuma grupā izcīnīja Viktors Rodionovs no Olaines (1.32:52) un otro vietu V50 grupā – Juris Šehtels no Ādažiem (1.23:37).

Pierīgas novadu pārstāvji iekļuva starp laureātiem arī piecu kilometru tautas skrējienā, kur savās grupās pirmo vietu izcīnīja siguldiete Estere Vīksne un trešo vietu salaspilietis Ernests Vīlips. 5 km nūjošanas sacensībās trešais bija Edmunds Sviklāns no Saulkrastiem, bet bērnu skrējienos laureātu godu izpelnījās Amanda Valtasa no Mārupes un Jānis Stūrītis no Siguldas.