14.07.2014 10:53

Agnese Kukaine uzvar LJF kausa izcīņas ceturtajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Agnese Kukaine uzvar LJF kausa izcīņas ceturtajā posmā Latvijas Jātnieku federācija

Sporta centrā "Kleisti" aizvadītas Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas ceturtā posma sacensības iejādē un otrā posma sacīkstes paralimpiskajā iejādē.

Sacensību sarežģītākajā shēmā "Vidējā balva I" uzvarēja Agnese Kukaine ar zirgu Londay Light no Babītes novada jāšanas sporta kluba "Temperaments", uzrādot rezultātu 67,19%. Otro vietu izcīnīja Gundega Krīgere ar Donnerwelle (SK "GK Sport"), trešo – Ksenija Petrova ar Ma Cherie (JSK "Dressur"), kura bija labākā jauno jātnieku konkurencē.

Vēl vienu uzvaru A.Kukaine guva četrus gadus veco jaunzirgu sacensībās kopā ar Funky.

"Ļoti liels prieks par Funky, kuru pirmo reizi atvedu uz sacensībām, tas neuztraucās un labi veica shēmu," gandarījumu LJF preses dienestam pauda sacensību uzvarētāja. "Ar Londay Light ilgāku laiku nebiju startējusi, tāpēc bija arī nelielas kļūdas, ne viss izdevās tā, kā pašai gribētos. Ārzemju tiesnese sacīja, ka "pietiekami pieklājīgs" sniegums. Visi sportisti jāja labi, es startēju pēdējā un nevarēju paredzēt, kāds būs rezultāts, tāpēc uzvara bija patīkams pārsteigums."

Citās shēmās starp uzvarētājiem bija Kristīne Lisovska ar Chardonnay no Garkalnes kluba "Kriķi", Katrīne Buša ar Etīdi no Mārupes novada z/s "Tīraines staļļi" un JSK "Temperaments" pārstāve Sintija Ģīle ar Gundegu.

Paralimpiskajā iejādē labākos rezultātus sasniedza baldonietis Rihards Snikus ar zirgiem Chardonnay un Falko.