10.07.2014 11:30

Ikšķilē jau ceturto gadu norisināsies "Ikšķiles MTB" velobrauciens

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķilē jau ceturto gadu norisināsies "Ikšķiles MTB" velobrauciens publicitātes

19. jūlijā jau ceturto gadu pēc kārtas Ikšķiles un Ogres novados notiks tradicionālās riteņbraukšanas sacensības.

Pēc šīm sacensībām tiks noskaidrots "Ikšķiles MTB" velobrauciena, kas būs "Volkswagen Trek kauss" 4. posms un "SportLat Balva" 9. posms, uzvarētājs. 

Specializētais veloveikals "Trek" jau desmito sezonu rīko kalnu divriteņu sacensību seriālu Latvijā, kas ir piemērots ne tikai profesionāliem riteņbraucējiem un sportistiem, bet jebkuram sporta entuziastam, riteņbraukšanas fanam un piedzīvojumu meklētājam. Pateicoties jaunajam sadarbības partnerim, šosezon šis kalnu divriteņu maratonu seriāls ieguvis jaunu nosaukumu – "Volkswagen Trek kauss".

Dalībniekiem tiek piedāvātas šādas distances: "Moller Auto Krasta maratona" distance (50 km), "Trek Superfly pusmaratona" distance (30 km), kā arī pašiem mazākajiem tiks organizēts bērnu velobrauciens aptuveni 300–800 m.

Dalībniekiem būs iespēja ar riteni izbraukt Ikšķiles un Ogres novadu apkārtni, kā arī izbaudīt Zilo kalnu dabas parka reljefu. Sacensību reģistrācija sāksies no pulksten 9 Ikšķiles Tautas namā.

Sacensību iepriekšējā reģistrēšanās online notiks līdz 17. jūlijam plkst. 24, tāpat pieteikties sacensībām var veikalā "Trek", "SportLat" birojā vai vietnē.

Jau šo sestdien, 12. jūlijā, visi tie, kas vēlas izmēģināt un pārbaudīt veicamo distanci, tiek aicināti uz organizēto iepazīšanos ar posma trasi. Pulcēšanās notiks pulksten 12 Ikšķilē pie Tautas nama. Sacensību trases shēmu var apskatīt šeit: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=496&type=3.

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs biedrība "Sporta klubs "SportLat"" sadarbībā ar veikalu "Trek" un Ikšķiles un Ogres novadu pašvaldībām, kā arī "Tūrisma, sporta un atpūtas kompleksu "Zilie kalni"".