09.07.2014 13:01

Ķekavas regbisti zaudē Latvijas čempionāta spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas regbisti zaudē Latvijas čempionāta spēlē arhīvs

"Eži/LMT" ar 36:13 (17:6) uzvarēja "Ulre"/Ķekavas novada sporta skolas komandu pirmajā no divām spēlēm par vietu Latvijas regbija čempionāta pusfinālā.

"Ulre"/Ķekavas NSS gaida arī spēles Baltijas līgā, tādēļ abas spēles par iekļūšanu pusfinālā tika nolemts labāk aizvadīt tagad, lai komanda iegūt kādu spēļu ritmu, informēja Latvijas Regbija federācijā. Vienīgo piezemējumu regbija kluba "Miesnieki" otrās komandas labā veica Aivis Ašmanis, bet Gunārs Andersons nopelnīja astoņus punktus ar diviem precīziem soda sitieniem un vienu realizācijas sitienu.

"Ar tik daudz kļūdām un tehniskā brāķa nevar cerēt uz labāku rezultātu. Ja kādam būtu piezemējums mazāk un kādam vairāk, intriga pirms atbildes spēles saglabātos. Taču ir vēlme cīnīties. Redzēsim, kas būs otrajā mačā," sacīja Ķekavas komandas treneris Normunds Struža.

Atbildes spēle starp "Eži/LMT", kas Reitinga apli pabeidza trešajā vietā, un "Ulre"/Ķekavas NSS, kas Reitinga apli noslēdza sestajā vietā, notiks 15. jūlijā Juglā. Pusfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Pārējās komandas Latvijas čempionātu turpinās tikai rudens pusē.