28.06.2014 20:18

Pa punktam Olaines un Salaspils futbolistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

No trim Pierīgas komandām Latvijas pirmās līgas turnīra 14. kārtā zaudējumu piedzīvoja vienīgi rangā augstāk esošā Ķekavas "Auda".

Sestdien ķekavieši savā laukumā uzņēma līderu trijniekā esošo futbola klubu "1625 Liepāja". Viesi pirmajā puslaikā guva divus vārtus un svinēja uzvaru 2:0. FK "Auda" futbolistiem šī bija ceturtā neveiksme sezonā.

Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" komanda viesojās pie futbola kluba "Jēkabpils". Spēles pirmajā stundā olainieši pēc Igora Jablonska un Elvija Antonišķa precīzajiem sitieniem panāca 2:0 pārsvaru, taču tad triju minūšu laikā ielaida divus vārtus un bija spiesti samierināties ar neizšķirtu 2:2 un vienu punktu.

Pie punkta – gan tikai sestā šosezon – tika arī Salaspils komanda, kas divu turnīra tabulas lejas daļas vienību savstarpējā cīņā savās mājās nospēlēja neizšķirti 0:0 ar futbola klubu "Smiltene".

Pēc 14. kārtas visi trīs Pierīgas klubi saglabā līdzšinējās pozīcijas. FK "Auda" ir sestajā vietā (28 punkti), AFA "Olaine" divpadsmitajā (11 p.) un Salaspils priekšpēdējā piecpadsmitajā vietā (6 p.). Šobrīd Latvijas pirmās līgas turnīrā iestājies gandrīz mēnesi ilgs pārtraukums, taču visas trīs Pierīgas komandas šajā laikā aizvadīs Latvijas kausa izcīņas otrā posma spēles.

Divas spēles ar Pierīgas futbola klubu piedalīšanos aizvadītas Latvijas otrās līgas turnīros.

Rīgas čempionātā FK "Carnikava" rezultatīvā spēlē savā laukumā slēdz miera līgumu 3:3 ar Rīgas Tehniskās universitātes klubu un ar astoņiem punktiem septiņos mačos turnīra tabulā ieņem piekto vietu. Savukārt Vidzemes reģiona turnīrā ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis futbola klubs "Ādaži", kas Zaķumuižā ar 1:3 piekāpās FK "Valka"/Valmiera komandai.