27.06.2014 10:10

Ķekavas regbisti piedzīvo zaudējumu Baltijas čempionāta spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas regbisti piedzīvo zaudējumu Baltijas čempionāta spēlē www.miesnieki-rugby.lv

"Transact Pro/Miesnieki" ceturtdien piedzīvoja zaudējumu 19:48 Baltijas čempionāta pirmās divīzijas spēlē pret "Baltrex-Šiauliai" komandu.

Ķekavas klubam šī bija otrā neveiksme divās spēlēs. Pirmajā puslaikā Lietuvas komanda iekrāja 28:12 pārsvaru, ko otrajā puslaikā palielināja līdz 29 punktiem. Piezemējumus "miesnieku" rindās veica Jānis Skuja, Leno Bramanis un Roberts Grants, bet ar precīziem realizācijas sitieniem atzīmējās Gunārs Andersons un Andris Andersons, informēja Latvijas Regbija federācijā.

"Spēle bija diezgan līdzīga. Uzbrukumā mums pat bija drusku pārspēks, taču "vējerī" jūtams pārsvars bija lietuviešiem," pēc spēles sacīja "miesnieku" galvenais treneris Uldis Bautris. "Mums bija problēmas ar sastāvu, jo nebija īsti kam spēlēt malās. Kopumā ar spēli tomēr esmu apmierināts, jo pretinieks bija stiprāks, bet spēlētāji izpildīja daudz no tā, kas bija plānots. Spēlētāju aizņemtības izlasēs dēļ mums nesanāca daudz patrenēties kopā. Es pats to ļoti labi jutu, ka trūka savstarpējas sapratnes," sacīja treneris.

Baltijas regbija čempionāta pirmajā divīzijā spēlē Šauļu "Vairas-Kalvis", Ķekavas novada "Transact Pro/Miesnieki", Šauļu "Baltrex-Šiauliai", Burtnieku novada "Burtnieki/Fēnikss", Viļņas "Tauras-VRA" un RK "Ovāls". Otrajā divīzijā spēlē Viļņas "Geležinis Vilkas", Ķekavas novada "Ulre-Ķekavas NSS", Šauļu "Šiauliai-Baltrex", Marjamā "Vikat" no Igaunijas, Minskas "Harugva" no Baltkrievijas un Baltijas veterānu izlase "Baltic Old Boys".