18.06.2014 16:25

Salaspils roku cīņas meistariem divas medaļas sacensībās "Riga Open"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils roku cīņas meistariem divas medaļas sacensībās "Riga Open" arhīvs

"Lido" atpūtas centrā Krasta ielā Rīgā jau desmito gadu pēc kārtas norisinājās starptautiskais armrestlinga turnīrs "Rīga Open", vienas no lielākajām sacensībām Baltijas valstīs.

Par godalgotām vietām sacentās spēkavīri un dāmas no Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Krievijas un Baltkrievijas. Divās kategorijās pie godalgām tika Salaspils sportisti.

Uzvaru junioru konkurencē svara kategorijā virs 70 kilogramiem izcīnīja pasaules junioru čempions Vladislavs Krasovskis, kuram izdevās apsteigt lietuviešus vārdabrāļus Deividu Rimku un Deividu Tamošausku, informēja Latvijas Armrestlinga federācijā.

Savukārt sacensībās vīriem svara kategorijā līdz 78 kg otro vietu ieguva Kaspars Grāvis. Pārāks par viņu izrādījās vienīgi Pauļus Morkūns no Lietuvas.

Vakara "nagla" bija absolūtā kategorija cīņā gan ar labo, gan kreiso roku, kurā par absolūtā čempiona titulu sacentās vairāk nekā 30 dalībnieki. Kreisās rokas kausu izcīnīja Lietuvas sportists Mants Ašomons, bet cīņā ar labo roku labākais izrādījās Raimonds Antonovičs, turklāt viņi abi finālā pārspēja Normundu Tomsonu.