18.06.2014 13:19

Olainē un Siguldā aizvadīti minifutbola turnīri

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Olaines FK" "Olaines FK" Olaines sporta centrs

Olaines novada vasaras minifutbola turnīram, ko organizēja Olaines sporta centrs sadarbībā ar futbola klubu "Olaine", bija pieteikušās astoņas komandas.

Divu apakšgrupu turnīros tika noskaidroti pusfinālisti, kas izslēgšanas mačos turpināja cīņu par kausiem un medaļām. Pirmajā pusfināla spēlē Apvienotā futbola akadēmija (AFA) "Olaine" ar 0:4 piekāpās komandai "Pribalti", bet otrajā pusfinālā "Olaines FK" ar 2:1 pārspēja Olaines veterānu futbola klubu (OFVK).

Abās finālspēlēs gan par trešo, gan par pirmo vietu, uzvarētāji pamatlaikā netika noskaidroti, tādēļ spēles uzvarētājus nācās noteikt ar pēcspēles metieniem. Iznākumā par turnīra uzvarētājiem kļuva "Olaines FK" futbolisti, bet trešajā vietā ierindojās Olaines veterāni.

Vienpadsmit komandas gan no Siguldas, gan kaimiņu novadiem piedalījās Siguldas Depo laukumā notikušā "Sigulda Cup 2014" minifutbola turnīra pirmajā posmā. No tām astoņas labākās kvalificējās ceturtdaļfinālam.

Izšķirošajā spēlē par pirmo vietu komanda "Eglītes mežs" pēcspēles sitienu sērijā ar 1:0 pārspēja "Siguldas Būvmeistaru", bet mačā par trešo vietu "Līgatne/Zenit" tāpat ar minimālu pārsvaru uzvarēja "Baron" komandu.

"Sigulda Cup 2014" turnīrā vēl paredzēti trīs posmi – 12. jūlijā, 16. augustā un 6. septembrī.