18.06.2014 11:19

Pludmales frisbija turnīrā Saulkrastos uzvar ogrēnieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pludmales frisbija turnīrā Saulkrastos uzvar ogrēnieši www.frisbee.lv

Pēc gada pārtraukuma Saulkrastu pludmalē, pie atpūtas kompleksa "Koklītes", divas dienas risinājās pludmales frisbija turnīrs, kas pazīstams ar nosaukumu "Ultimate Sunshine".

Dalību turnīrā bija apstiprinājušas septiņas komandas – piecas latviešu ("Ultimate Decision", "MindPv", "Valmiera", "Ogre Frisbee Club" un "Probably Some Latvians"), kā arī divas no kaimiņvalstīm – "Tartu Turbulence" no Igaunijas un "Mariu Meškos" no Lietuvas. Komandas tika apvienotas vienā apakšgrupā, kur, katrai komandai izspēlējot sešas grupas spēles, tika noskaidrots, kurš iekļūs pusfinālā un kurš turpinās cīņu par 5.–7. vietu.

Jau pēc aizvadītām pāris spēļu kārtām, iezīmējās trīs komandas, kuras bija praktiski nodrošinājušas vietas pusfinālā – "Mariu Meškos", "Valmiera" un "Ogre Frisbee Club". Cīņā par ceturto ceļazīmi veiksmīgāki izrādījās "Probably Some Latvians" no Ventspils, informēja Latvijas Frisbija federācijā.

Patiesi spraigas cīņas izvērtās abos pusfinālos, kur Ogres frisbija klubs ar 8:6 spēja uzvarēt ventspilniekus, bet "Valmieras" un "Mariu Meškos" komandu duelis noslēdzās ar rezultātu 7:6 par labu komandai no Valmieras.

Spēlē par trešo vietu Lietuvas komanda bez īpašas pretestības ar 13:2 pieveica "Probably Some Latvians", bet finālspēlē starp "Ogre Frisbee Club" un "Valmieru" ar rezultātu 11:5 spēcīgāka izrādījās Ogres komanda, kas ieguva arī Spēles gara balvu.