18.06.2014 10:53

Babītes futbolisti Latvijas jauno talantu skatē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes futbolisti Latvijas jauno talantu skatē Latvijas Futbola federācija

Vārtsargs Rihards Matrevics sekmē LMT Futbola akadēmijas dalībnieku veidotās A komandas uzvaru starptautiskā turnīrā.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā "Staicele" risinājās kausa izcīņa U-15 vecuma jeb 1999. gadā dzimušajiem futbolistiem. Latviju šajā starptautiskajā turnīrā pārstāvēja divas LMT Futbola akadēmijas dalībnieku veidotās komandas, kurās spēlēja vairāki sporta kluba "Babīte" jaunie futbolisti.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva LMT Futbola akadēmijas A komanda, kas pirmajā spēlē ar 0:1 piekāpās B komandai, bet pēc tam ar 1:0 uzvarēja Gdaņskas kluba "Lech" jauniešus no Polijas un ar 3:0 Igaunijas 1998. gadā dzimušo futbolistu otro izlasi.

LMT Futbola akadēmijas A komandas vārtus turnīrā sargāja SK "Babīte" pārstāvis Rihards Matrevics, bet B komandas sastāvā spēlēja viņa kluba biedri Ņikita Žarovs, Oskars Rubenis un Ralfs Kamergrauzis.

Pēc turnīra beigām LMT Futbola akadēmijas vecākais treneris Aleksandrs Jeļisejevs apstiprināja, ka šīs spēles kļuva par noslēdzošo pasākumu 1999. gadā dzimušajiem futbolistiem. Nākamais mērķis viņu individuālajā attīstībā jau būs iekļūšana Latvijas jauniešu futbola izlasē.