15.04.2012 21:09

Neizšķirts arī pēc ceturtā raunda ”Ķekavas” un ”Lielvārdes” florbolistu duelī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas vīriešu florbola čempionāta finālsērijā klubu "Ķekava" un "Lielvārde" divcīņā rezultāts ir neizšķirts 2:2.

Sestdien sērijas trešajā spēlē Ķekavas florbolistiem izdevās atkārtot divu nedēļu senu panākumu un, atspēlējoties no triju vārtu deficīta, izcīnīt uzvaru 5:4 papildlaikā.

Otrās trešdaļas beigās "Lielvārde" bija panākusi 4:1 pārsvaru, taču vēl līdz otrajam pārtraukumam "Ķekava" vienus vārtus atguva, bet pamatlaika pēdējās septiņās minūtēs spēja panākt izlīdzinājumu 4:4. Uzvaras vārtus pagarinājuma 52. sekundē guva Mārtiņš Brigmanis, kurš ar izšķirošo metienu papildlaikā atzīmējās arī finālsērijas otrajā mačā.

Pamatlaikā trīs vārtus ķekaviešu labā guva Ēriks Akulovs, vienus – Jānis Belasovs.

Svētdien ceturtajā spēlē Ķekavas florbolisti pirmajās piecās minūtēs nonāca zaudētājos 0:2, taču otrajā periodā ne tikai atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā 3:2. Cīņas pēdējo posmu tomēr veiksmīgāk aizvadīja Lielvārdes komanda, izcīnot uzvaru 6:3 un panākot izlīdzinājumu sērijā 2:2.

"Ķekavas" labā precīzi meta Jānis Liepa, Toms Mežotnis un Jānis Belasovs.

Kā zināms, finālsērijas pirmajā spēlē "Ķekava" piedzīvoja sagrāvi 5:12, bet otrajā uzvarēja pagarinājumā 4:3. Piektā un sestā spēle paredzēta 21. un 22.aprīlī. Fināls ritēs līdz kādas komandas četrām uzvarām.