16.06.2014 15:23

Martinu Dukuru atzīst par "jaudīgāko personību Latvijā"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
"HTC" vadītāja Baltijas valstīs Rudīte Straupe sveic Martinu Dukuru "HTC" vadītāja Baltijas valstīs Rudīte Straupe sveic Martinu Dukuru Publicitātes foto

Aptaujā par jaudīgāko, stilīgāko un skaļāko personību Latvijā balsotāju vērtējumā uzvarējis skeletonists, divkārtējais ziemas olimpisko spēļu vicečempions siguldietis Martins Dukurs.

Viedtālruņu zīmola "HTC" un tehnoloģiju portāla "Kursors.lv" rīkotajā aptaujā par jaudīgāko, personību Latvijā bija nominēti pieci sabiedrībā zināmi dažādu jomu pārstāvji, informēja "HTC" komunikācijas konsultante Kitija Balcare. Tie bija skeletonists Martins Dukurs, viena no stilīgākajām TV un radio personībām Baiba Sipeniece-Gavare, TV personība un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, grupas "Triānas Parks" soliste Agnese Rakovska un mūziķis Dons.

"Tā kā "HTC" augstu vērtē dizainu, skaņu, jaudu un funkcionalitāti un šīs visas lietas raksturo "HTC" radīto 2014. gada viedtālruni "HTC One" (M8), gribējām noskaidrot, kurš Latvijas iedzīvotājs visvairāk atbilst šīm iezīmēm. Arī Latvijā katrā no šīm jomām ir spilgtas personības, kuras ar savu darbību apliecina mīlestību pret labu dizainu, prasmi pārvaldīt skaņu, jaudas un funkcionalitātes spējas vietējā un pasaules līmenī," atzīst "HTC" vadītāja Baltijas valstīs Rudīte Straupe. "Mums ir prieks, ka tieši skeletonists ar divkārtēju olimpieša titulu, nesot Latvijas vārdu pasaulē, šogad ir ieguvis šo titulu."

Visvairāk "Kursors.lv" lasītāju balsis saņēmušais aptaujas līderis Martins Dukurs saņēma savā īpašumā "HTC One" (M8) viedtālruni. Par jauniegūto titulu skeletonists Martins Dukurs ir patīkami pārsteigts, novērtējot balsotāju izvēli un izsakot pateicību tiem, kas atbalstīja viņu šai aptaujā ar savām balsīm.