15.06.2014 18:51

Mārupiešiem un carnikaviešiem pa uzvarai Madonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupiešiem un carnikaviešiem pa uzvarai Madonā www.emadona.lv

Smeceres sila trasē aizvadīts "SMScredit.lv" BMX čempionāta ceturtais posms, kurā startēja 255 dalībnieki no Latvijas un kaimiņvalstīm. Septiņas medaļas izdevās izcīnīt Mārupes BMX kluba pārstāvjiem.

Sezonas līdera reputāciju pārliecinoši nosargāja Emīls Edvards Liberts, kurš sacensībās B11 vecuma grupā bija labākais gan trijos priekšbraucienos, gan pusfinālā, gan finālā. Viņš izcīnījis pirmo vietu visos četros šāgada čempionāta posmos.

Ar otro vietu šoreiz bija jāsamierinās čempionāta kopvērtējuma līderim B10 grupā Mārtiņam Zadrakam. Finālā viņu pārspēja Maksims Hromočkins no Krievijas.

Otrās vietas no mārupiešiem Madonā ieguva arī Elvis Puroms elites un junioru grupā, Emīls Zadraks B14 vecuma grupā un Kitija Elste G14+ grupā meitenēm, bet trešajās vietās ierindojās Edgars Regzdiņš B8 grupā un Ingus Saulītis CR30+ krūzeru klasē.

Viena vieta līdz godalgotajam trijniekam pietrūka Mārupes kluba braucējām Laurai Šapei (G11-13) un Diānai Krūmiņai (G14+).

Nepaveicās B7 vecuma grupas sezonas līderim Emīlam Alleram. Viņš uzvarēja trīs priekšbraucienus un pusfinālā, taču finālā finišēja tikai septītais, vienu vietu aiz kluba biedra Adriana Robežnieka. Par uzvarētāju šajā grupā kļuva kluba "Rīgas favorīts" pārstāvis carnikavietis Kristers Apels, kurš arī kļuvis par līderi "SMScredit.lv" BMX čempionāta kopvērtējumā šajā grupā.

Čempionāta piektais posms paredzēts 28. jūnijā Valmierā.