11.06.2014 10:41

"Ulre"/Ķekavas NSS regbisti pirmo apli noslēdz bez uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ķekavas kluba "Miesnieki" otrā komanda aizvada sezonas labāko spēli, taču piekāpjas "Eži"/LMT regbistiem.

Latvijas čempionāta pirmo posmu jeb Reitinga apli "Ulre"/Ķekavas novada sporta skolas komanda noslēdza ar zaudējumu 8:17 (0:12) "ežiem". Šī ir mazākā starpība, ar kādu ķekavieši piedzīvojuši neveiksmes piecos šīs sezonas mačos. Piezemējumu "Ulre"/Ķekavas NSS labā veica Āris Andersons.

"Kopumā šī bija labākā mūsu spēle," gandarījumu Latvijas Regbija federācijas preses dienestam pauda Ķekavas komandas galvenais treneris Normunds Struža. "Otro puslaiku uzvarējām, beigās dominējām. Patika, kā mūsu puiši darbojās "rakos" un divcīņās. Tagad mums tuvojas spēles Baltijas čempionāta otrajā līgā – 28. jūnijā pirmā spēle Rīgā ar Viļņas "Geležinis vilkas" komandu."

Latvijas čempionāta Reitinga aplī atlicis simbolisks trīs komandu miniturnīrs, kurā savstarpējos mačus aizvadīs SK "Ovāls", "Garkalne/Livonia" un "Burtnieki/Fēnikss" komandas. Pirms šīm cīņām RK "Ovāls" un "Garkalne/Livonia" ir pa 15 punktiem pēc trim spēlēm. Seko "Eži"/LMT ar 13 punktiem. "Burtnieki/Fēnikss" ir desmit punkti trijās spēlēs. "Eži"/LMT-2 ir pieci punkti, bet "Ulre"/Ķekavas NSS komandai punktu nav.

Ja vien "Burtnieki/Fēnikss" nesagādās kādu sensāciju mačos pret abām spēcīgākajām pagājušā gada komandām, septembrī "Eži"/LMT un "Ulre"/Ķekavas NSS turpinās čempionātu ar diviem savstarpējiem mačiem par tiesībām spēlēt pusfinālā.