07.06.2014 18:36

Ķekavas regbistiem ceturtais zaudējums Latvijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas regbistiem ceturtais zaudējums Latvijas čempionātā RK "Miesnieki"

"Ulre"/Ķekavas novada sporta skolas komanda sestdienas spēlē ar 5:41 (5:24) piekāpās "Burtnieki/Fēnikss" regbistiem un turnīra tabulā saglabā pēdējo vietu.

Vienīgo piezemējumu ķekaviešu labā pirmajā puslaikā veica Edgars Urbāns. Šī spēle bija iezīmīga ar to, ka pirmo reizi šosezon vienam spēlētajam – Mārtiņam Bērziņam – vienas spēles laikā izdevās veikt četrus piezemējumus, informēja Latvijas Regbija federācijā.

Pēc uzvaras "Burtnieki/Fēnikss" pakāpās uz trešo vietu turnīra tabulā. "Ulre"/Ķekavas NSS joprojām cenšas tikt pie pirmās uzvaras, tomēr komandas galvenais treneris Normunds Struža noskaņots optimistiski: "Patīk tas, ka nospēlējām diezgan normāli. Kopējā sadarbības projekta ietvaros mums šajā spēlē palīdzēja arī spēlētāji no Grobiņas "Vikingiem". Pirms spēles šķita, ka mūs vienkārši "nonesīs", taču nebija tik traki. Es skatos nākotnē, un mūsu komandai šosezon paredzētas vēl 11 spēles, jo spēlēsim arī Baltijas kausa izcīņas otrajā līgā. Tāds jau arī ir mērķis mūsu spēlētājiem – iegūt pēc iespējas lielāku spēļu praksi."

Latvijas čempionāta Reitinga aplī atlicis aizvadīt četras spēles. Vadībā ir RK "Ovāls" un "Garkalne/Livonia" ar 15 punktiem trijās spēlēs. Seko "Burtnieki/Fēnikss" ar desmit punktiem trīs spēlēs, "Eži"/LMT ar deviņiem punktiem četrās spēlēs. "Eži"/LMT-2, kas Reitinga apli ir beiguši, ir pieci punkti piecās spēlēs. Savukārt "Ulre"/Ķekavas NSS pēc četrām spēlēm punktu nav.

Nākamā spēle notiks otrdien, 10. jūnijā, plkst. 19 Juglā, kur "Eži"/LMT uzņems "Ulre"/Ķekavas NSS.