07.06.2014 14:04

Florbola savienība sveic sezonas labākos spēlētājus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbola savienība sveic sezonas labākos spēlētājus Latvijas Florbola savienība

Piektdien notikušajā svinīgajā pasākumā laureātu vidū bija arī Ķekavas, Ulbrokas un Inčukalna komandu spēlētāji.

Par dāmu virslīgas sezonas labāko uzbrucēju tika atzīta Elīza Elizabete Bērziņa no florbola kluba "Ķekava". Kopā ar komandas biedreni Gundegu Vancāni un Līgu Vancāni no kluba "Ķekavas Bulldogs" viņa iekļauta arī virslīgas sezonas simboliskajā izlasē.

Pierīgas komandu florbolisti iekļuvuši starp labākajiem arī teju visās Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta vecuma grupās.

U-10 grupā zēniem par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Darels Dukurs no Inčukalna/"Coyote" komandas, bet Vilhelms Nodievs no florbola skolas "Masters"/Ulbrokas vienības izpelnījās labākā aizsarga titulu.

U-12 grupā meitenēm par labāko aizsardzi atzīta Kristiāna Kuplā no "Ķekavas Bulldogs", bet puišiem labākā aizsarga balvu izpelnījās Reinis Rudzītis no FS "Masters"/Ulbrokas. U-14 grupā sezonas labākais aizsargs ir Ulvis Mētra (FS "Masters"/Ulbroka), bet labākā uzbrucēja – Kate Jeige ("Ķekavas Bulldogs").

U-16 grupā jaunietēm divas balvas izpelnījās "Ķekavas Bulldogs" komandas florbolistes – Inga Ametere kā rezultatīvākā spēlētāja un Sintija Bane kā labākā vārtsardze. Savukārt jauniešiem labākā uzbrucēja titulu ieguva Reino Ješēvics no FS "Masters"/Ulbrokas.

I. Ametere par rezultatīvāko florbolisti kļuva arī U-18 grupā. Bet šajā vecuma grupā jauniešiem par rezultatīvāko kļuva Edžus Ceriņš un par labāko aizsargu – Miķelis Dravnieks (abi FS "Masters"/Ulbroka).