06.06.2014 16:01

Ķekavas velomaratona laikā autovadītājiem jāpaciešas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Šosvētdien, 8. jūnijā, riteņbraukšanas sacensību dēļ Ķekavā, kā arī Daugmalē un Baldonē tiks ierobežota satiksme.

No plkst. 6.30 līdz 17 pilnībā slēgta būs satiksme Ķekavā posmā no Gaismas ielas līdz pagriezienam uz Putnu fabriku, bet daļēji – no 9 līdz 15.30 Gaismas ielā posmā no sporta kluba ceļa līdz Rīgas ielai (autoceļš A7).

Periodā no 9 līdz 15.30 Valsts policija un brīvprātīgie darbinieki spilgtās vestēs regulēs, ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi šādos ceļa posmos: Rīgas iela (A7) posmā no Gaismas ielas līdz Bauskas šosejas aplim; Bauskas šosejas aplis posmā līdz izbrauktuvei uz šoseju E77 virzienā uz Daugmali; šoseja E77 posmā no Bauskas šosejas apļa līdz HES aplim; šoseja P85 posmā no Rīgas HES apļa līdz pagriezienam uz Baldoni; zemes ceļš posmā no Daugmales līdz Daugavas ielai Baldonē; Daugavas iela Baldonē posmā no zemes ceļa, kas ved uz Daugmali, līdz Rīgas ielai; Rīgas iela Baldonē posmā no Daugavas ielas līdz šosejai P89; šoseja P89 posmā no Rīgas iela līdz šosejai P90; šoseja P90 posmā no P89 līdz Rīgas HES aplim.

Izbraukšanas no pagalmiem iepriekš minētajos ceļu posmos periodiski tiks slēgta.

Ķekavas velomaratona dalībnieku autostāvvietas paredzētas šādos ceļu posmos: Ziemeļu ielas posmā no A7 šosejas līdz Putnu fabrikas pagriezienam; Gaismas ielas posmā no A5 šosejas līdz pagriezienam uz Ķekavas sporta klubu.

Dalībnieku autostāvvietas koordinēs Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki, Valsts policijas darbinieki un organizatoru "Alpha Baltic Sport" pieaicinātie brīvprātīgie spilgtās vestēs.