05.06.2014 12:54

FOTO: Ādažnieki izcīna "Kāruma" kausu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Ādažnieki izcīna "Kāruma" kausu Romualds Vambuts, basket.lv

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotajās "Kāruma" kausa izcīņas finālsacensībās basketbolā U-11 vecuma grupās puišiem pirmo vietu izcīnījusi Arņa Krištopāna trenētā Ādažu komanda.

Turnīrā, kas notika Olimpiskajā sporta centrā, sporta namā "Daugava" un sporta skolas "Rīdzene" zālē un kurā piedalījās 80 komandas, sesto vietu ieguva Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas meiteņu U-11 komanda. Startēja arī Mārupes sporta centra puišu vienība, kā arī Igora Miglinieka sporta skolas komandas no Ikšķiles un Salaspils.

Citās grupās par uzvarētājiem kļuva bērnu un jaunatnes basketbola skolas "Rīga"/TTP un 3. BJSS meitenes, kā arī BJBS "Rīga"/"DSN", Jēkabpils un "B-klase/Ķekavas avots" puiši. Finālturnīrā varēja piedalīties komandas, kuras sezonas laikā startējušas vismaz vienā no trim priekšsacīkšu posmiem, kas notika visā Latvijā, tostarp Mārupē un Salaspilī.

"Kāruma" kauss ir pirmās oficiālās sacensības jaunajiem basketbolistiem. Tās tradicionāli risinās skolēnu brīvdienās dažādās Latvijas pilsētās un pulcē apmēram tūkstoti mazo spēlētāju.