04.06.2014 09:48

"Garkalne/Livonia" regbistiem trešā uzvara

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Garkalne/Livonia" regbistiem trešā uzvara Zigismunds Zālmanis, Nikon

"Garkalne/Livonia" Latvijas regbija čempionāta pirmā posma jeb Reitinga apļa spēlē ar 36:9 (29:6) uzvarēja "Eži"/LMT-2 komandu.

Spēkos visai atšķirīgu komandu mačā pagājušā gada Latvijas čempioni izdarīja sešus piezemējumus, bet zaudētāji punktus guva ar trim soda sitieniem, informēja organizatori. Uzvarētāju labā 11 punktus guva Kristaps Bērziņš (piezemējums un trīs precīzi realizācijas sitieni).

Spēli abas komandas beidza mazākumā, jo par abpusēju incidentu no laukuma tika noraidīts "livonietis" Ainārs Bērziņš un "ezis" Jānis Kalniņš.

Reitinga aplī ir aizvadītas desmit spēles no piecpadsmit. Vadībā ir RK "Ovāls" un "Garkalne/Livonia" ar 15 punktiem trijās spēlēs. Seko "Eži"/LMT, kam ir deviņi punkti četrās spēlēs. "Burtnieki/Fēnikss" ir pieci punkti divās spēlēs, bet "Eži"/LMT-2 – pieci punkti piecās spēlēs. Savukārt "Ulre"/Ķekavas NSS pēc trim spēlēm punktu nav.

Nākamā spēle notiks sestdien, 7. jūnijā Rīgas Tehniskās koledžas laukumā, kur plkst. 14 "Ulre"/Ķekavas NSS uzņems "Burtnieki/Fēnikss".

Reitinga aplis noslēgsies jūnija beigās, bet septembrī komandas sāks cīņu par vietām čempionātā.