26.05.2014 15:35

Carnikavā uz divriteņiem gan lieli, gan mazi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavā uz divriteņiem gan lieli, gan mazi Ķekavas NSS

Tradicionālajā Carnikavas pavasara velobraucienā šogad startēja trīs simti riteņbraucēju, kuri sacentās gan 15 un 21 km distancē, gan 0,4–1,2 km distancēs bērniem.

Galvenajā 21 km distancē uzvaru izcīnīja Ervīns Smoļins no Ikšķiles, kurš finišēja pēc 47 minūtēm un 40 sekundēm un precīzi par minūti apsteidza otrās vietas ieguvēju Aivaru Skuteli. Trešais vienu sekundi vēlāk finišēja nesenais profesionālais riteņbraucējs Raivis Belohvoščiks, bet nākamās divas vietas aiz viņa ieņēma carnikavieši Viesturs Lejiņš un Kārlis Baltacis.

15 km distancē pārliecinoši uzvarēja Kārlis Tone (35:24), aiz viņa finišēja Ķekavas novada sporta skolas audzēkņi Niklāvs Boļšis (37:54) un Kristofers Bindemanis (37:58), kuri ieņēma divas pirmās vietas V16 vecuma grupā. Ķekaviešu treneris Uldis Puzaks izrādījās labākais V50 vecuma grupā.

No carnikaviešiem augstāko vietu 15 km braucienā – četrpadsmito – ieņēma Lauris Rodionovs, bet dāmām pirmās vietas ieguva Justīne Brūvere no Carnikavas 21 km un Anita Lejiņa 15 km distancē.

Notika arī sacensības bērniem. 0,4 km braucienā pašiem mazākajiem (līdz sešu gadu vecumam) labākos rezultātus sasniedza Elīna Biseniece un Kaspars Jubelis, 0,8 km distancē labākie izrādījās Arta Ankrava un Emīls Krampe, bet 1,2 kilometrus visātrāk veica Marta Dženifera Unāme un Rūdolfs Piziks.