22.05.2014 13:42

Ķekavā spīd "mazās zvaigznītes"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavā spīd "mazās zvaigznītes" www.grani.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Ķekavā jau divdesmito reizi norisinājās tradicionālās starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā "Mazās zvaigznītes", kurās piedalās visjaunākās vingrotājas.

Šopavasar sacensībās piedalījās 181 meitene vecumā no pieciem līdz trīspadsmit gadiem. Pārstāvētas bija 25 sporta klubu komandas – desmit ārzemju klubu komandas no Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas un Lietuvas, kā arī 15 Latvijas komandas no Jūrmalas, Jelgavas, Liepājas, Tukuma, Daugavpils un vairākiem Rīgas sporta klubiem.

Ķekavas novada sporta skolu (ĶNSS) šajā turnīrā pārstāvēja 32 audzēknes. Sporta skolas direktore Vita Mikitanova pēc sacensībām atzina, ka vislielākais gandarījums un prieks mājiniekiem bijis par 2006. gadā dzimušās Domenikas Nikijas Vovkas sīvā konkurencē iegūto pirmo vietu B grupas daudzcīņas sacensībās, Nikolas Jēkabsones iegūto otro vietu A grupas daudzcīņā, kā arī 2004. gadā dzimušās Janas Ašmenskas uzvaru A grupas daudzcīņā.

Meiteņu treneres Ķekavas novada sporta skolā ir V. Mikitanova, Aina Ancīte un Irīna Zambžicka.

"Šis skaistais pasākums nevarētu pastāvēt tik ilgus gadus bez mūsu ilggadējiem atbalstītājiem," tā V. Mikitanova. "Lielu paldies gribas teikt Ķekavas sporta kluba kolektīvam, kas piedalījās gan sacensību sagatavošanā, gan norisē. Jauku atmosfēru sacensībās radīja Guntas Klēģeres zāles noformējums. Un, protams, vislielākais paldies ir jāsaka mūsu audzēkņu vecākiem, bez kuru atbalsta un līdzdalības turnīrs vienkārši nebūtu iespējams."