19.05.2014 17:13

Pasākumā "Salaspils sporta laureāts" godināti novada labākie sportisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Kultūras namā "Rīgava" norisinājās pasākums "Salaspils sporta laureāts 2013", kurā tika atzīmēti labākie Salaspils sportistu sasniegumi un būtiskākie sporta notikumi aizvadītajā gadā.

"Salaspils sporta laureāts" ir nozīmīgs svētku brīdis Salaspils sportistiem, kurā viņi var satikties un savstarpēji pārrunāt iepriekšējā gadā notikušo un iedvesmot cits citu jauniem sasniegumiem, informēja Salaspils sporta namā. Ceremonijā tika sveikti Pierīgas novadu 2013. gada spēļu spēcīgākās komandas un individuālie spēlētāji, Latvijas Jaunatnes olimpiādes laureāti, kā arī atsevišķi sportisti, kas piedalījušies dažāda mēroga sacensībās.

Salaspilieši var lepoties ar sportistiem un sporta komandām, kas nesuši Salaspils vārdu sacensībās futbolā, novusā, zolītē, dambretē, basketbolā, galda tenisā, handbolā, vieglatlētikā (īpaši vesera mešanā), sporta vingrošanā, riteņbraukšanā, BMX un MTB riteņbraukšanā, ušu, karatē, tekvando, armrestlingā, frisbijā, florbolā, badmintonā, volejbolā, rallijā, boksā un citos sporta veidos.

2013. gadā savu titulu aizstāvēja un par četrkārtējo pasaules čempionu armrestlingā kļuva Jānis Amoliņš. Vismants Caune ir pasaules čempions riteņbraukšanā savā vecuma grupā. Ilona Ceple kļuvusi par četrkārtējo Eirāzijas čempioni karatē. Vladislavs Krasovskis un Kaspars Grāvis pērn izcīnīja pasaules armrestlinga čempionāta medaļas jauniešu vecuma grupās.

Pasākuma gaitā arī tika izteiktas pateicības Salaspils novada sporta klubiem par sportiska gara uzturēšanu novadā. Atzinības izpelnījās Salaspils Josui karatē klubs, Salaspils karatē klubs, Salaspils tekvando sporta klubs, sporta klubs "Kengaroos", bērnu futbola klubs "Salaspils", Salaspils frisbija klubs, basketbola klubs "Salaspils", biedrība "Salaspils/Zīriņi", Salaspils volejbola klubs, Salaspils galda tenisa klubs, basketbola komanda "Salaspils VS sports", A. Kulakova futbola akadēmijas centrs, I. Miglinieka sporta skola, autosporta komanda "V racing team", florbola klubs "Saulkalne", Salaspils kaujas karatē un taiboksa klubs "Silavas Vilki" un Salaspils badmintona klubs, kā arī Salaspils sporta skolas direktore Anita Trumpe par jauno sportistu sagatavošanu.

Pasākuma laikā Salaspils sportistiem tika pasniegti Salaspils sporta laureāta kausi, atzinības raksti, pateicības un balvas. Tāpat pasākuma viesi varēja baudīt koncertu, kurā piedalījās Salaspils mūzikas skolas sitamo instrumentu ansamblis, kā arī savus priekšnesumus sniedza "Capoeira" grupa, "Strip plastika" grupa un deju studija "Dalila". Pasākuma noslēgumā ar uzstāšanos viesus pārsteidza Samanta Tīna. www.facebook.com/SalaspilsSporto">