17.05.2014 20:08

FK "Auda" ar uzvaru pār "Olaini" turpina panākumu sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" ar uzvaru pār "Olaini" turpina panākumu sēriju FK "Auda"

Ķekavas futbola klubs izcīnījis sesto uzvaru pēc kārtas un Latvijas pirmās līgas turnīra tabulā pēc astoņām kārtām pakāpies uz trešo vietu.

Sestdien pie "Audas" Ķekavā viesojās Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" vienība. Spēle aizritēja ar diezgan ievērojamu laukuma saimnieku pārsvaru, ko viņiem, pateicoties brazīlieša Felipes precīzajiem raidījumiem abu puslaiku izskaņā, izdevās realizēt divas reizes. Olainieši goda vārtus guva otrā puslaika kompensācijas laika pašās beigās, realizējot 11 metru soda sitienu. FK "Auda" futbolistiem septītā uzvara astoņās spēlēs – 2:1.

Salaspils futbola dienas ietvaros sestdien notika Latvijas pirmās līgas spēle, kurā vietējā futbola komanda tikās ar "SFK United" klubu. Skatītāji vārtu guvumus tā arī neieraudzīja – neizšķirts 0:0. Interesanti, ka šis ir pirmais mačs ar triju Pierīgas komandu piedalīšanos šosezon, kurā uzvarētāji netika noteikti.

Turnīra tabulā pēc astoņām kārtām FK "Auda" ieņem trešo vietu trīs punktus aiz līderiem "FB Gulbene" un Rēzeknes BJSS futbolistiem un divus punktus priekšā tuvākajiem sekotājiem FK "1625 Liepāja". Salaspils komanda ar četriem punktiem 16 klubu konkurencē ieņem 14.vietu, bet AFA "Olaine" viens punkts mazāk un viena pozīcija zemāk.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas 24. maijā, un visi trīs spēlēs izbraukumā – olainieši pret pēdējā vietā esošo FK "Pļaviņas DK", salaspilieši pret "Valmiera Glass FK" komandu un ķekavieši pret "SFK United".