16.05.2014 11:47

Zvejniekciema volejbolistēm sudrabs un bronza jaunatnes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ar pēdējiem diviem turnīriem noslēdzies Latvijas jaunatnes volejbola čempionāts. Divās vecuma grupās par medaļu īpašniecēm kļuvušas Zvejniekciema vidusskolas meitenes.

Jaunākajā D2 grupā (2002. g. dz. un jaunākas) Dzidras Dulpiņas vadītā Zvejniekciema vidusskolas komanda izcīnīja otro vietu. Pirmajā posmā, aizvadot četru setu spēles, Saulkrastu novada volejbolistes guva trīs uzvaras un vienu spēli beidza neizšķirti 2:2. Bet finālā, kurā piedalījās sešas labākās vienības no visas Latvijas, viņas izcīnīja trīs uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti un vienīgo zaudējumu (1:3) piedzīvoja mačā pret Kuldīgas novada sporta skolas komandu.

Par labāko spēlētāju Zvejniekciema vidusskolas komandā atzina Unu Tiruli. Pagājušā gada beigās D2 komanda izcīnīja trešo vietu Latvijas kausa izcīņā jaunietēm.

Par Latvijas jaunatnes čempionāta bronzas laureātēm C1 grupā (1999. g. dz.) kļuvušas apvienotās Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas un Zvejniekciema vidusskolas komandas spēlētājas. Finālturnīrā Limbažos viņas pārspēja Kuldīgas un Limbažu volejbolistes un piekāpās pirmo divu vietu ieguvējām no Daugavpils un Rīgas Volejbola skolas.

Labākās spēlētājas titulu Pierīgas BJSS/Zvejniekciema vsk. komandā ieguva Milda Martinsone.

Piektās vietas Latvijas jaunatnes čempionātā ieguva Pierīgas BJSS/Zvejniekciema vidusskolas meiteņu komandas B2 (1998. g. dz.) un C2 (2000. g. dz.) grupās, septīto B1 grupā (1997. g. dz.) un devīto D1 grupā (2001. g. dz.). Puišu turnīros Zvejniekciema vidusskola bija pārstāvēta tikai D2 grupā, kurā ieguva astoto vietu.

Latvijas jaunatnes čempionātā ar četrām komandām piedalījās arī Ropažu sporta centrs. C2 grupas puiši ierindojās devītajā vietā, meiteņu B1 grupā ropažnieces bija desmitajā, bet C2 un D1 grupās – sešpadsmitajā vietā.