12.05.2014 15:23

Jaunajiem motobraucējiem divas otrās vietas Ķegumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunajiem motobraucējiem divas otrās vietas Ķegumā www.motokross.lv

Ķegumā sarežģītos laika apstākļos un dubļainā trasē aizvadīts Latvijas kausa izcīņas pirmais posms un Latvijas junioru čempionāta otrais posms motokrosā.

Bērnu sacensībās divas godalgotās vietas izdevās izcīnīt Pierīgas novadu jaunajiem motobraucējiem. MX50 klasē, tāpat kā pirmajā posmā aprīļa beigās, otro vietu ieņēma krimuldietis Kārlis Alberts Reišulis. Sacīkšu otrajā braucienā viņš finišēja pirmais, taču pirmajā braucienā iegūtā trešā vieta neļāva pakāpties augstāk.

Otro uzvaru izcīnīja Roberts Lūsis, kurš ar 94 punktiem ir arī līderis kopvērtējumā. K.A.Reišulim ir divi punkti mazāk, bet sesto vietu šajā grupā ieņem Jānis Mārtiņš Reišulis (54 p.), kurš sestais bija arī otrajā posmā (braucienos piektā un septītā vieta).

MX65 klasē otro vietu abos braucienos un arī posmā izcīnīja Mārupes auto moto kluba "Bieriņi" pārstāvis Patriks Ūzuls. Otrais viņš ir arī kopvērtējumā pēc diviem posmiem, par 14 punktiem atpaliekot no līdera Kristiana Freimaņa.

Septītais posmā (braucienos desmitais un septītais) bija cits "Bieriņu" braucējs Edvards Bidzāns, kurš sezonas summā ieņem sesto pozīciju. Vēl divi AMK "Bieriņi" pārstāvji startēja amatieru klasēs. Artis Egle A30+ vecuma grupā ieņēma piekto vietu, bet Mārtiņš Egle A16+ grupā septīto vietu.

"Q Pro" klasē kvadricikliem piekto vietu pirmajā braucienā izcīnīja Jānis Saldavs no "MX Ādaži" komandas, taču otrajā viņš nefinišēja un summā ieņēma devīto vietu.