06.05.2014 11:40

Zemgales jaunie futbolisti uzvarējuši reģionu izlašu turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Zemgales U-15 futbola izlase un reģionu turnīra simboliskā izlase Zemgales U-15 futbola izlase un reģionu turnīra simboliskā izlase Publicitātes foto

LMT Futbola akadēmijas ietvaros notikušajā reģionālo izlašu pavasara turnīrā Zemgales U-15 izlases sastāvā spēlēja pieci sporta kluba "Babīte" futbolisti, divi no viņiem iekļauti turnīra simboliskajā izlasē.

Zemgales komanda četrās spēlēs izcīnīja divas uzvaras un divreiz nospēlēja neizšķirti. Ar minimālu 1:0 pārsvaru tika pārspētas Vidzemes un Latgales izlases un nosargāti vārti neskarti spēlēs pret Kurzemes un Rīgas komandām (0:0). Otrajā vietā ierindojās rīdzinieki, kuriem sekoja Vidzemes, Kurzemes un Latgales izlases.

Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauti uzvarētāju komandā spēlējušie SK "Babīte" pārstāvji vārtsargs Rihards Matrevics un aizsargs Mihails Lesnojs. Vēl Babītes klubu Zemgales izlasē pārstāvēja pussargs Einārs Blumers, kā arī aizsargi Vladislavs Dolganovs un Artjoms Paličevs.

"Man šis bija tikai otrais attiecīgā vecuma turnīrs, kura laikā centos labāk iepazīt visus spēlētājus. Protams, bija futbolisti, kas kopš februāra turnīra spēja saglabāt savu spēles līmeni. Piemēram, tas ir vārtsargs Rihards Matrevics, kurš uz kopējā fona izceļas ar saviem auguma parametriem. Atliek tikai Rihardam novēlēt veiksmi un izaugsmi, tādējādi nākotnē mums ir lielas cerības ieraudzīt augstas klases vārtsargu arī valstsvienībā," Babītes kluba spēlētāju uzteica LMT Futbola akadēmijas vecākais treneris Aleksandrs Jeļisejevs.

Kā ierasts, reģionālā izlašu pavasara turnīra ietvaros Staicelē notika gan kopējie treniņi, vingrošanas nodarbības, futbolisti pildīja kontrolnormatīvus, kā arī savas pārstāvētās komandas sastāvā startēja reģionālo izlašu turnīra spēlēs. Talantīgos futbolistus klātienē vēroja arī pieaicinātie Latvijas jauniešu futbola izlases treneri.