05.05.2014 17:33

Salaspils un Olaines futbolisti turpina zaudēt, FK "Auda" – uzvarēt

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils un Olaines futbolisti turpina zaudēt, FK "Auda" – uzvarēt Krišjānis Grantiņš

Latvijas futbola pirmās līgas turnīra sestā kārta trim Pierīgas komandām aizritējusi kā iepriekšējās – viens panākums un divas neveiksmes.

Piekto uzvaru sešās spēlēs pirmdien savā laukumā Ķekavā izcīnīja futbola klubs "Auda" – 5:1 (1:0) pār Preiļu bērnu un jaunatnes skolas komandu.

Vēl 11 minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts 1:1, taču tad četru minūšu laikā brazīlietis Felipe guva savus otros vārtus spēlē un jau divpadsmitos sezonā, precīzi sita arī Ģirts Burmistris un Šo Goto, bet vēl četras minūtes vēlāk piekto reizi viesu vārtsargu pārspēja mirkli iepriekš uzmainītais Arturs Treilins.

Neveiksmes turpina vajāt Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaines" futbolistus, kuri vienīgie pirmajā līgā joprojām ir bez punktiem. Pirmdien viņi savās mājās ar 2:4 (0:1) zaudēja vienai no līdervienībām FK "1625 Liepāja". Otros vārtus olainiešu labā jau kompensācijas laikā guva Jānis Krasnovskis, iepriekš liepājnieki arī pamanījās ieraidīt bumbu savos vārtos.

Ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis Salaspils futbols klubs, kas ar 2:5 (1:4) piekāpās FK "Jēkabpils" futbolistiem. Jēkabpiliešiem turklāt šis bija pirmais panākums sezonā. Salaspils komandai pagalam neveiksmīgs bija spēles sākums – jau 14. minūtē viņi zaudēja 0:3. Drīz pēc tam Kristaps Rītiņš vienus vārtus atguva, bet otrajā puslaikā ar precīzu sitienu atzīmējās Ervins Grankins.

Turnīra tabulā pēc sešām kārtām FK "Auda" ar 15 punktiem ieņem piekto vietu, Salaspils komanda ar trim noslīdējusi uz 14. pozīciju, bet AFA "Olaine" saglabā pēdējo 16. vietu. Septītajā kārtā šosestdien savā starpā tiksies olainieši un salaspilieši, bet "Audas" futbolisti svētdien viesosies Jēkabpilī.