03.05.2014 20:27

Baldones regbisti pārspējuši Ķekavas komandu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Regbija klubs "Baldone" sestdien savā laukumā ar 42:19 pārspēja "Ulre"/Ķekavas novada sporta skolas komandu Latvijas čempionāta pirmā posma spēlē, tiekot pie pirmās uzvaras turnīrā.

Par spīti zaudējumam regbija kluba "Miesnieki" maz pieredzējušajai komandai "Ulre"/ĶNSS šī izvērtās par rezultatīvāko spēli čempionātā – ar pirmajiem trim piezemējumiem, pagaidām visvairāk gūtiem punktiem vienā spēlē un uzvarētu pirmo puslaiku (14:12). Savukārt baldonieši pārliecinošāk aizvadīja otro puslaiku. Uzvarētāji izdarīja astoņus piezemējumus (Pāvels Žora un Aigars Šilo pa diviem), taču iesita tikai vienu realizāciju, informēja Latvijas Regbija federācijā.

Pēc pirmajā posmā jeb Reitinga aplī astoņām aizvadītajām spēlēm (no 21) "Garkalne/Livonia", "Burtnieki/Fēnikss" un RK "Ovāls" komandām ir pa 10 punktiem (2 spēlēs), RK "Baldone" – pieci punkti (2 spēlēs), "Eži"/LMT – pieci punkti (3 spēlēs), bet "Eži"/LMT-2 pēc divām un "Ulre"/Ķekavas NSS pēc trim spēlēm punktu nav. Septiņas komandas līdz jūnija beigām katra ar katru tiekas Reitinga aplī, lai noskaidrotu tās sešas komandas, kuras septembrī startēs izslēgšanas turnīrā.

Pēc "Garkalne/Livonia" un RK "Ovāls" mača pārcelšanas uz vēlāku laiku Latvijas čempionātā regbijā-15 nākamnedēļ spēles nav paredzētas, taču 11. maijā Siguldā risināsies Latvijas kausa izcīņa regbijā-7.