02.05.2014 19:49

Ulbrokas florbolistiem Latvijas jaunatnes čempionāta sudrabs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Florbola skolas "Masters"/Ulbrokas U-18 komanda piedzīvojusi zaudējumu Latvijas jaunatnes čempionāta vecākās grupas finālspēles papildlaikā.

Piektdien Lielvārdē izšķirošajā spēlē par zelta medaļām Ulbrokas florbolisti sacentās ar Talsu novada sporta skolas/"Adax" vienību. Pirmajā trešdaļā talsenieki iekrāja divu vārtu pārsvaru, taču līdz trešā perioda vidum pretinieki, pateicoties Rolanda Peļņas, Kārļa Zara un Eduarda Stūres precīzajiem metieniem, panāca izlīdzinājumu un paši izvirzījās vadībā.

Minimālo pārsvaru FS "Masters"/Ulbrokas florbolisti saglabāja līdz pamatlaika pēdējai minūtei. Nieka 14 sekundes līdz beigām Talsu komandai tomēr izdevās panākt neizšķirtu, bet pagarinājuma piektajā minūtē gūt uzvaras vārtus – 3:4. Pagājušā gada čempionu titulu Ulbrokas U-18 komandai nākas nomainīt ar sudrabu.

Par labāko spēlētāju finālmačā zaudētāju rindās atzina divu rezultatīvu piespēļu autoru Edžu Ceriņu.

Iespējas pacīnīties par zelta medaļām 5. maijā – turklāt savās mājās – būs divām citām FS "Masters"/Ulbrokas florbola komandām. Līdz ar U-12 vecuma vienību, kas izšķirošajā spēlē tiksies ar Lielvārdes florbolistiem, vietu finālā izcīnījusi arī U-16 komanda, kura sacentīsies ar "Pārgauju"/Cēsu pilsētas sporta skolu.

Pusfināla pirmajā spēlē pret FK "Rīga"/"Fastum" vienību ulbrokieši bija piedzīvojuši zaudējumu 5:8. Atbildes spēles pamatlaikā mājinieki atspēlēja triju vārtu deficītu un papildlaikā svinēja uzvaru 7:3. Reino Ješēvics guva trīs vārtus.

Savukārt FS "Masters"/Ulbrokas U-14 grupas komanda 19. maijā tiksies ar "Ķekavas Bulldogs" vienību mačā par Latvijas jaunatnes čempionāta bronzu. Pusfināla sērijā ulbrokieši divu spēļu summā zaudēja Talsu NSS komandai (0:4, 5:2), bet ķekavieši divreiz piekāpās Lielvārdes komandai (8:13, 3:4).

Tuvāko nedēļu laikā ar Ulbrokas, Ķekavas, Baložu un Inčukalna komandu piedalīšanos turpināsies spēles arī jaunākajās U-8 un U-10 vecuma grupās.