01.05.2014 17:58

FOTO: Ķekavas "Auda" pieveic Salaspili, "Olaine" turpina zaudēt

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

"Syform" Latvijas futbola pirmās līgas piektās kārtas spēles ceturtdien aizvadījušas trīs Pierīgas komandas.

Ceturto uzvaru sezonas piecās spēlēs izcīnīja Ķekavas futbola klubs "Auda", kas savā laukumā ar 4:0 pieveica kaimiņus no Daugavas pretējā krasta Salaspils komandu.

Pirmā puslaika vidū divu minūšu laikā divus vārtus guva Svajuns Foks un Felipe, bet pēdējā minūtē Rūdolfs Ratfelders pārsvaru palielināja līdz 3:0. 15 minūtes līdz pamatlaika beigām brazīlietis Felipe izcēlās ar vēl vienu precīzu sitienu, kas viņam bija jau desmitais gols piecos mačos.

Zaudējumu sēriju neizdodas pārtraukt Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" komandai. Divu turnīra tabulas lejasgala klubu savstarpējā spēlē olainieši savā laukumā ar 1:2 piekāpās FK "Smiltene" futbolistiem, kuriem tas bija pirmais panākums.

19. minūtē Olaines komandu vadībā izvirzīja Jānis Krasnovskis, taču līdz pārtraukumam viesi panāca izlīdzinājumu, bet otrā puslaika vidū guva uzvaras vārtus.

Turnīra tabulā pēc piecām kārtām FK "Auda" ieņem piekto vietu, par trim punktiem atpaliekot no līderiem Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas futbolistiem, kuri uzvarējuši visas piecas līdzšinējās spēles. Salaspils komandai ir trīs punkti un desmitā vieta, bet AFA "Olaine" joprojām ir bez punktiem un ieņem pēdējo 16. pozīciju.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas jau pēc dažām dienām – svētdien Salaspils futbolisti savā laukumā uzņems futbola klubu "Jēkabpils", bet pirmdien FK "Auda" uzņems Preiļu BJSS un AFA "Olaine" – futbola klubu "1625 Liepāja".