26.04.2014 18:25

Futbolistiem uzvara izbraukumā un divi zaudējumi mājās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbolistiem uzvara izbraukumā un divi zaudējumi mājās FK "Auda"

Pierīgas futbola klubi "Syform" Latvijas pirmās līgas turnīra ceturtajā kārtā saglabā līdzšinējo tradīciju – izcīnīts viens panākums un piedzīvotas divas neveiksmes.

Trešo uzvaru šīs sezonas četrās spēlēs izcīnīja Ķekavas futbola klubs "Auda", kas viesos ar 4:0 pieveica jaunatnes futbola klubu "Saldus". Pirmā puslaika vidū piecu minūšu laikā divus vārtus guva brazīlietis Felipe un japānis Šo Goto, bet pēdējā pusstundā divreiz bumbu laukuma saimnieka vārtos raidīja Ainārs Daudziešans un vēlreiz Felipe, kurš četrās spēlēs "Audas" sastāvā izcēlies jau ar astoņiem precīziem sitieniem.

Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" spēlētāji cīņā ar vienu no līdervienībām Rīgas Futbola skolu līdz 70. minūtei nosargāja bezvārtu neizšķirtu, taču tad divu minūšu laikā ielaida divus vārtus un beigās piedzīvoja zaudējumu 0:3. Olainiešiem šī bija ceturtā neveiksme pēc kārtas, un pēc četrām kārtām viņi ir vienīgie pirmajā līgā, kas vēl nav nopelnījuši nevienu punktu.

Trešo zaudējumu piedzīvoja Salaspils komanda. Mačā pret Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas futbolistiem salaspilieši pēc Pētera Pavlovska un Ruslana Ahmetova precīzajiem raidījumiem 17. minūtē bija izvirzījušies vadībā 2:0, taču vēl līdz pārtraukumam pamanījās ielaist trīs vārtus. Pēc pārtraukuma rezultāts vairs nemainījās, un spēle tā arī beidzās 2:3.

Pirmās līgas turnīra tabulā pēc četrām kārtām FK "Auda" ar deviņiem punktiem pakāpusies uz piekto vietu, Salaspils klubam ir trīs punkti un dalīta 10.–12. vieta, bet olainieši ir pēdējā 16. pozīcijā.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas 1. maijā, turklāt vienā no tām FK "Auda" un Salaspils tiksies savā starpā Ķekavā. Savukārt AFA "Olaine" savā laukumā uzņems vēl vienu pagaidām bez uzvarām spēlējošo komandu FK "Smiltene".