21.04.2014 18:29

Mārupes BMX kluba pārstāvji Ventspilī atklājuši sacensību sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes BMX kluba pārstāvji Ventspilī atklājuši sacensību sezonu www.ventasbalss.lv

Trīs uzvaras un astoņas godalgotās vietas – ar šādu bilanci mārupieši beiguši sezonas atklāšanas sacensības un "Open" sacensības, kas notika Ventspilī.

Veiksmīgākais no Mārupes BMX kluba braucējiem bija Mārtiņš Zadraks. Sacensībās B9-10 vecuma grupā 34 dalībnieku konkurencē viņš uzvarēja gan visos trijos priekšbraucienos, gan ceturtdaļfinālā, pusfinālā un finālā. Vēlāk Mārtiņš bija pārliecinoši labākais arī "Open" sacensībās O9-10 grupā, kurā startēja 32 riteņbraucēji.

Vēl vienu uzvaru Mārupes komandai izcīnīja Elvis Puroms. Vispirms, startējot kopā ar elites grupas braucējiem, viņš ierindojās sestajā vietā, toties pēc tam uzvarēja sacensībās O16+ vecuma grupā.

Sezonas atklāšanas sacensībās no mārupiešiem pie godalgām vēl tika Kitija Elste, kura ierindojās otrajā vietā G14+ grupā jaunietēm, otrais bija arī Markuss Domorackis pašā jaunākajā B6 grupā, bet trešās vietas ieņēma Emīls Edvards Liberts B11-12 grupā un Gints Zadraks krūzeru CR30+ klasē. Ceturto vietu 40 dalībnieku konkurencē B7-8 grupā ieņēma Emīls Allers, labāko astoņniekā izdevās iekļūt arī Tomam Lazdiņam B6 grupā.

Vēl vienu trešo vietu Emīls Edvards Liberts izcīnīja "Open" sacensībās O11-12 vecuma grupā.

Nākamās BMX sacensības Latvijā notiks 3. un 4. maijā Mārupes trasē, kur risināsies "SMScredit.lv" BMX čempionāta pirmais posms un Mārupes kausa izcīņa.