21.04.2014 17:48

Pierīgas jaunie motobraucēji startē kaimiņos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kārlis Reišulis Kārlis Reišulis Publicitātes foto

Lieldienu brīvdienās Lietuvā un Igaunijā notikušas motokrosa sacensības, kurās dalībnieku vidū bija arī Pierīgas novadu jaunie motobraucēji.

Igaunijā norisinājās Baltijas Izaicinājuma kausa izcīņas otrā posma sacensības. 50 kubikcentimetru klasē pašiem jaunākajiem braucieniem 22 dalībnieku vidū bija brāļi Kārlis un Jānis Reišuļi no Krimuldas. Pagājušā gada Latvijas, Lietuvas un Igaunijas čempions šajā klasē Kārlis abos braucienos izcīnīja otro vietu un otrais bija arī kopvērtējumā.

Savukārt Kārļa divus gadus jaunākais brālis Jānis braucienos finišēja devītajā un 14. vietā un kopvērtējumā ieņēma 12. vietu.

65 kub.cm klasē trešo vietu 17 motobraucēju konkurencē izcīnīja Mārupes auto moto kluba "Bieriņi" pārstāvis Patriks Ūzuls. Pirmajā braucienā viņš ierindojās ceturtajā vietā, bet otrajā iekļuva labāko trijniekā.

Cits "Bieriņu" braucējs Martiņš Toms Puķītis nedēļas nogalē Lietuvā startēja Baltijas bērnu kausa izcīņas pirmajā posmā motokrosā kvadriciklu klasēs un Q200 klases kopvērtējumā izcīnīja otro vietu. Startējot kopā ar Q100 braucējiem, mārupietis abos braucienos finišēja otrajā vietā.

Šīs nedēļas nogalē Aizputē notiks Latvijas motokrosa čempionāta, junioru čempionāta un Latvijas kausa izcīņas pirmais posms.