18.04.2014 12:57

Carnikavas florbolisti otrreiz sezonā uzvar FK "Ādaži"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)

Rīgas atklātajā florbola čempionātā līdz izslēgšanas turnīram atlicis aizvadīt divas spēles.

Carnikavas florbola klubs savā superlīgas turnīra pēdējā mačā tikās ar kaimiņu novada pārstāvjiem no Ādažiem un, tāpat kā abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē, guva uzvaru, šoreiz 14:6. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Jānis Kozlovskis, Gatis Miglāns, Mārtiņš Kalniņš un Juris Lopatko.

Carnikavas florbolisti noslēguma tabulā garantējuši otro, bet pirmajā izslēgšanas spēles sagaidīs FK "Ikšķile" florbolisti, kuri ar 10:6 pārspēja Armijas florbola klubu. Pa diviem precīziem metieniem Kristapa Vidža un Konstantīna Balzara kontā.

Superlīgas pēdējā spēlē nākamotrdien FK "Ikšķile" tiksies ar Ādažu komandu, kas šobrīd turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā superlīgas 7. un 8. vietas ieguvēji sacentīsies ar rangā zemāk esošajām Cerību līgas divām labākajām vienībām, bet no otrās kārtas "play off" turnīrā iesaistīsies arī pārējie klubi. Atbilstoši nolikumam ceturtdaļfinālā pirmo četru vietu ieguvēji rindas kārtībā izvēlēsies sev pretiniekus no pārējām četrām komandām.