15.04.2014 10:09

Salaspils frisbijistiem sudrabs un bronza Igaunijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijistiem sudrabs un bronza Igaunijā www.frisbee.lv

Tallinā notikušajā starptautiskajā turnīrā "Kick In De Kōk" Salaspils frisbija kluba dāmu komanda izcīnījusi otro vietu, bet "Salaspils WT" vīru vienība "Open" kategorijā ierindojusies trešajā vietā.

Dāmu turnīrā piedalījās 12 sieviešu komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas, informēja Latvijas Frisbija federācijā. Lieliski nostartēja visas trīs Latvijas komandas, ieņemot visu goda pjedestālu. Finālā Ogres "Moments" ar 13:8 pārspēja Salaspils FK komandu, kas iepriekš pusfinālā ar 10:4 pārliecinoši bija pieveikusi "Omnomnom" vienību no Krievijas.

Salaspilietes nopelnīja ne tikai sudraba medaļas, bet arī Spēles gara balvu un turnīra vērtīgākās spēlētājas balvu, kas pienācās komandas kapteinei Lāsmai Kublickai. Trešo vietu ieņēma "KCN Rīga" firsbija komanda.

"Open" grupā vīriem "Salaspils WT" apakšgrupas turnīrā ar 11:1 pieveica trīs sāncenšus, ceturtdaļfinālā uzvarēja Lietuvas komandu "Vorai" 11:6, taču pusfinālā ar 7:9 piekāpās "Grid" komandai no Zviedrijas, kas vēlāk kļuva par turnīra uzvarētāju. Mačā par trešo vietu salaspilieši tikās ar "SoulFly" komandu no Rīgas un izcīnīja uzvaru 9:7.