14.04.2014 12:48

Pierīgas džudisti ievāc medaļu ražu Rēzeknē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas džudisti ievāc medaļu ražu Rēzeknē arhīvs

No piecpadsmit Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņiem, kas startēja starptautiskajās sacensībās "Dinamo Judo Talants Cup", tikai divi netika pie godalgām.

Kopumā ādažnieki Rēzkenē izcīnīja trīs pirmās, septiņas otrās un trīs trešās vietas un komandu vērtējumā ieņēma trešo vietu aiz Minskas "Dinamo" un džudo kluba "Lido".

Par uzvarētājiem savās vecuma grupās un svara kategorijās kļuva Fricis Štrauss (U-9), kurš uzvarēja visās piecās cīņās, Jānis Edgars Štrauss (U-13), kurš uzvarēja četrās cīņās, un Elīza Jevstigņejeva (U-13), kura pārspēja abas savas sāncenses.

Divas godalgas Rēzeknē ieguva Gustavs Ekmanis. Sacensībās U-11 grupā viņš ieguva otro vietu, gūstot vienu uzvaru un piedzīvojot vienu zaudējumu, bet U-13 grupā izcīnīja otro vietu desmit dalībnieku konkurencē.

Otrās vietas sacensībās ieņēma arī Rihards Klaušs (U-11), Leons Lauga (U-11), Helēna Ērenpreisa (U-13), Sofija Vlasova (U-13) un Andra Nika (U-13), trešās – Miks Baumgarts (U-13), Reinis Rezevskis (U-13) un Rihards Taube (U-11).