14.04.2014 12:04

Kozlovskis uzvar Baltijas Izaicinājuma kausa izcīņā motokrosā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sezonas pirmajās lielajās motokrosa sacensībās Ķeguma trasē "MX Ādaži" komandas līderis Leons Kozlovskis gūst pārliecinošu uzvaru veterānu klasē.

Viņš uzvarēja visos trijos braucienos – gan standartbraucienā, gan arī abos sprinta braucienos, informēja rīkotāji. Pirmajos divos aiz viņa finišēja Raimonds Baltgalvis, bet trešajā piedzīvoja divus kritienus un kopvērtējumā ierindojās ceturtajā vietā aiz Aleksandra Giruca no Baltkrievijas un igauņa Heigo Laurena.

Astoto vietu veterānu klasē ieņēma Jānis Bidzāns no Mārupes automoto kluba "Bieriņi" (braucienos 9., 9. un 8. vieta).

Kvadriciklu klasē ceturto vietu Baltijas Izaicinājums kausa kopvērtējumā ieņēma "MX Ādaži" pārstāvis Rinalds Dišlers-Kirilko. Jāpiebilst, ka divi viņa komandas biedri Edgars Meņģelis un Kārlis Bole nedēļas nogalē startēja Eiropas čempionāta pirmajā posmā Nīderlandē, taču abi pirmajā braucienā nefinišēja un otrajā uz starta neizgāja.

Baltijas kausa izcīņā MX65 klasē, kurā pirmās trīs vietas ieguva viesi no Igaunijas un Baltkrievijas, piekto vietu abos braucienos un arī kopvērtējumā ieņēma Patriks Ūzuls no AMK "Bieriņi". Savukārt "MX Open" klasē triju braucienu summā uzvarēja Dāvis Ivanovs.