10.04.2014 10:59

Trīs ķekavietes Latvijas junioru florbola izlasē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Trīs ķekavietes Latvijas junioru florbola izlasē Latvijas Florbola savienība

Latvijas U-19 florbola izlases vadība paziņojusi komandas sastāvu aprīļa beigās Polijā startējošajam pasaules junioru čempionātam.

20 spēlētāju sastāvā iekļautas divas kluba "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas – aizsardze Zanda Ozoliņa un uzbrucēja Inga Ametere, kā arī šāgada Latvijas čempionāta sudraba medaļas ieguvēja uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa no florbola kluba "Ķekava". Ametere un Bērziņa Latvijas valstsvienības rindās piedalījās arī šāgada pasaules dāmu florbola čempionātā.

Pavisam U-19 izlases rindās iekļautas divas vārtsardzes, septiņas aizsardzes un vienpadsmit uzbrucējas. Visvairāk spēlētāju (desmit) pārstāv pirmās līgas klubu "Rīgas Lauvas".

Nākamās nedēļas beigās Latvijas juniores aizvadīs pēdējo treniņnometni, kuras laikā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Igaunijas čempionēm kluba "EMU SK" florbolistēm.

Pasaules čempionātā, kas Polijā risināsies no 30. aprīļa līdz 4. maijam, pirmajā posmā Latvijas jaunās florbolistes sacentīsies ar Somijas, Čehijas un Polijas vienaudzēm (otrā grupā būs Zviedrijas, Slovākijas, Ungārijas un Šveices juniores). Pa divām labākajām komandām iekļūs pusfinālā.