09.04.2014 10:59

Handbolisti jaunākajās grupās bez medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Handbolisti jaunākajās grupās bez medaļām arhīvs

Latvijas jaunatnes handbola čempionātā ar Salaspils un Ulbrokas komandu piedalīšanos beigušās cīņas jaunākajās grupās meitenēm un puišiem.

D2 grupā jaunietēm (2002. g. dz. un jaunākas) divas Salaspils sporta skolas komandas ieņēma attiecīgi ceturto un sesto vietu sešu vienību konkurencē. Pēdējā posmā, kas notika Dobelē, "Salaspils 1" guva trīs uzvaras, tostarp pār rangā augstāk esošo Vaiņodes komandu (15:12), kā arī piedzīvoja divus zaudējumus. Noslēguma tabulā salaspilietēm 15 spēlēs bija septiņas uzvaras, septiņi zaudējumi un viens neizšķirts.

Salaspils sporta skolas otrajai komandai pēdējā posmā izdevās pārtraukt ilgu zaudējumu sēriju un izcīnīt pirmo (un vienīgo) uzvaru – 17:7 pār Jēkabpils sporta skolas komandu, kas gan nepalīdzēja pakāpties no pēdējās sestās vietas turnīra tabulā.

Pirmās trīs vietas ieguva Ludzas, Vaiņodes un Dobeles jaunās handbolistes.

Savukārt Ulbrokā aizvadīts pēdējā posma turnīrs zēniem D grupā (2000./01. g. dz.). Mājinieki Stopiņu novada handbolisti pēdējās sešās spēlēs guva divas uzvaras un kopvērtējumā ar četrām uzvarām un vienu neizšķirtu 18 mačos septiņu komandu konkurencē ierindojās piektajā vietā.

Pārāki pār stopiņiešiem izrādījās Tērvetes, Auces, Vaiņodes un Ludzas puiši.