08.04.2014 11:45

Siguldas badmintonistiem divas godalgas dubultspēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonistiem divas godalgas dubultspēlēs Vjačeslavs Baskovs

Latvijas čempionāta pirmajā kārtā Siguldas badmintona kluba vadošie spēlētāji piedalījās tikai dubultspēļu turnīros. Šīs nedēļas nogalē Inčukalnā Latvijas Apvienotās badmintona līgas pēdējais posms.

Lai iegūtu tiesības februārī piedalīties 2015. gada Latvijas badmintona čempionāta finālturnīrā, tā dalībniekiem jāstartē vismaz divās no četrām priekšsacīkšu kārtām. Pirmā notika nedēļas nogalē Baložu vidusskolas sporta zālē.

Siguldas badmintona kluba pārstāvji šoreiz lika akcentu uz pāru cīņām. Jekaterina Romanova un Liāna Lenceviča pēc uzvarām pirmajās divās spēlēs finālā ar 14:21, 21:17, 10:21 piekāpās Aļesjai Hodakovskai un Kristīnei Šeferei un finišēja otrajā vietā.

Vīru turnīrā Didzis un Pauls Gurecki pusfinālā zaudēja Reinim Krauklim un Nikam Podosinovikam 15:21, 21:15, 15:21, bet mačā par trešo vietu uzvarēja Andi Bērziņu un Dāvidu Lozdu 21:18, 21:16.

Jaukto dubultspēļu turnīrā Pauls Gureckis un Jekaterina Romanova pēc zaudējuma ceturtdaļfinālā izcīnīja divas uzvaras un ierindojās piektajā vietā. Didzim Gureckim un Liānai Lencevičai devītā vieta.

Sestdien un svētdien Inčukalnā notiks Latvijas Apvienotās badmintona līgas pēdējā sestā kārta. Sestdien vienspēlēs un dubultspēlēs sacentīsies spēcīgākie spēlētāji, bet svētdien notiks amatieru grupu cīņas vienspēlēs.