08.04.2014 10:12

Gundega Krīgere uzvarējusi Latvijas ziemas čempionātā iejādē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Gundega Krīgere uzvarējusi Latvijas ziemas čempionātā iejādē Latvijas Jātnieku federācija

Ķekavas novada sportiste ar zirgu Donnerwelle bija labākā gan čempionāta pēdējā posmā, gan sacensību kopvērtējumā.

Pēdējā posmā pieaugušo konkurencē Gundega Krīgere un Donnerwelle pārspēja Terēzi Rozenbergu ar Kivi un lietuvieti Rutu Nemanīti ar Kvatro. Ziemas čempionāta kopvērtējumā otro vietu ieņēma Agnese Kukaine ar Londay Light no Jaunmārupes jāšanas sporta kluba "Temperaments" un trešo – T. Rozenberga.

"Starts izdevās, zirgs klausīja labāk nekā iepriekšējos posmos, vairāk koncentrējās uz manām komandām, un līdz ar to tika sasniegts labāks rezultāts. Donnerwelle saucam par savu Princesi, jo viņa pieprasa uzmanību, un, ja tā tiek dota, ja darbojos ar zirgu centīgi, zirgs atdara ar savu centību un atdevi sacensībās. Šogad mums kopā ir vieglāk startēt, jo šis ir trešais gads, kad veicam šādas sarežģītības shēmu, un rezultāti neizpaliek," Latvijas Jātnieku federācijas preses dienestam atzina Gundega Krīgere.

"Ziemas čempionāts man beidzies veiksmīgi, un tagad jāgatavojas sezonas atklāšanai āra laukumos, kas sāksies ar Latvijas Jātnieku federācijas kausa izcīņas sacensību pirmo posmu 26. aprīlī. Žēl, ka Vidējā balvā I nav lielāka konkurence, lai varētu salīdzināt savu sniegumu ar lielāku dalībnieku skaitu, tiecoties uz vēl augstāku rezultātu."