04.04.2014 21:55

Saulkrastu basketbolisti no Cēsīm atgriežas ar "plus pieci"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Roberts Bulāns Roberts Bulāns www.basket.lv

Uzvara viesos ar piecu punktu pārsvaru Saulkrastu komandai dod labas izredzes pirms Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas ceturtdaļfināla atbildes spēles pret "Dārznieks"/Cēsis vienību.

LBL3 pamatturnīru saulkrastieši beidza trešajā vietā, izcīnījuši septiņas uzvaras vairāk par cēsniekiem, kuri bija sestajā pozīcijā.

Teju visas 40 minūtes spēle Cēsīs ritēja punkts punktā, un neskaitāmas reizes vadībā bija te viena, te otra komanda. Pirmajā puslaikā Saulkrastu basketbolistu lielākais pārsvars bija pieci punkti (25:20), taču jau minūti vēlāk viņi atkal bija zaudētājos. Pirmais puslaiks beidzās ar minimālu viesu pārsvaru 32:31.

Tā pati aina bija vērojama arī otrajā puslaikā. Brīdi pēc septiņu punktu handikapa iegūšanas (40:33) Saulkrastu komanda atkal bija mīnusos (42:43). Astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām saulkrastieši vēlreiz atguva vadību (51:49) un, lai arī vēl pēdējās minūtes sākumā viņu pārsvars bija tikai trīs punkti (59:56), uzvaru no rokām vairs neizlaida – 63:58.

Saulkrastu kluba labā Reinis Birznieks guva 14, Mikus Karlovs 13 un Roberts Bulāns 11 punktus.

Ceturtdaļfināla sērijas atbildes spēle notiks 11. aprīlī Saulkrastos, pusfinālisti tiks noteikti divu spēļu summā. Dienu iepriekš citas sērijas pirmo maču aizvadīs Carnikavas un Siguldas basketbola klubi.

(precizēta atbildes spēles diena)