03.04.2014 10:12

FK "Ikšķile" florbolisti garantē pirmo vietu superlīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(2 balsojumi)
FK "Ikšķile" florbolisti garantē pirmo vietu superlīgā FK "Ikšķile"

Dažas spēles līdz Rīgas atklātā florbola čempionāta otrā posma beigām Ikšķiles komanda nopelnījusi tiesības pirmajiem izvēlēties pretiniekus izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Pirmo vietu superlīgas turnīrā, kurā spēlē astoņas labākās komandas pēc pirmā posma rezultātiem, florbola klubs "Ikšķile" garantēja līdz ar uzvaru 10:4 pār FK "Ādaži" vienību. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Raimonds Zemzāle, Mārtiņš Ķimenis un Rolands Zveja, bet ādažnieku rindās ar trim precīziem metieniem izcēlās Toms Piliksers.

Diezgan drošu otro vietu, no ikšķiliešiem atpaliekot par četriem punktiem un tuvākos sekotājus "Nūjas.lv" apsteidzot par sešiem, turnīra tabulā ieņem Carnikavas florbola klubs. Pēdējās divās spēlēs carnikavieši ar 4:8 piekāpās "Pārdaugavas Bigfoots" komandai un ar 6:4 uzvarēja Armijas florbola klubu. Savukārt FK "Ādaži" šobrīd ieņem ceturto vietu.

Rīgas čempionāta superlīgas turnīrā komandām atlicis aizvadīt pa vienai vai divām spēlēm. Pēdējās paredzētas 11. aprīlī, tad sāksies izslēgšanas turnīrs.