02.04.2014 17:03

Olaines bokseriem sešas medaļas Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines bokseriem sešas medaļas Rīgas čempionātā arhīvs

Rīgas jaunatnes un junioru čempionātā Olaines boksa kluba "Olimps" pārstāvji izcīnījuši divas zelta un četras bronzas godalgas.

Junioru konkurencē (1996./97. g. dz.) olainieši bija pārstāvēti sacensībās svara kategorijā līdz 69 kilogramiem. Jegors Artjomovs pirmajā kārtā uzvarēja Aleksandru Jurovu no Liepājas, pusfinālā pārspēja savu kluba biedru Ēriku Bronskovu, bet finālā pieveica Rīgas 3. bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvi Ivo Rassu.

Ē. Bronskovs, kurš pirmajā cīņā bija uzvarējis liepājnieku Jāni Kidiku, par iekļūšanu pusfinālā nopelnīja bronzas medaļu.

Jauniešu (1998./99. g. dz.) konkurencē par Rīgas čempionāta uzvarētāju svara kategorijā līdz 70 kg kļuva Aleksejs Āboltiņš no Olaines. Viņš trijās cīņās pārspēja Maksimu Dembovski no Daugavpils un rīdziniekus Juliusu Daukšu un Artjomu Čubanovu.

Vēl jaunajiem Olaines bokseriem trīs bronzas medaļas, kuras ieguva Vladislavs Jakovļevs (40 kg), Vadims Gerega (57 kg) un Igors Volčenko (60 kg). Viņi visi uzvarēja pirmajā kārtā, taču piedzīvoja zaudējumus pusfinālā.

Trīs citi kluba "Olimps" pārstāvji – Maksims Volčenko (36 kg), Dāvids Vardiašvili (40 kg) un Kirils Šimanausks (46 kg) – zaudēja jau pirmajā kārtā.