01.04.2014 14:25

Garkalnē noslēdz ziemas orientēšanās sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnē noslēdz ziemas orientēšanās sezonu www.magnets.lv

Pēc visai kupli apmeklētajām apvienības "Magnēts" rīkotajām orientēšanās sacensībām "VEF pavasaris" Garkalnē notika arī "Ziemas Magnēta" sacensību seriāla laureātu apbalvošana. Jau otrdien 45. reizi startē "Vasaras Magnēts".

Sacensībās "VEF pavasaris" dalībnieki vairākās vecuma un meistarības grupās sacentās distancēs no 1,3 līdz 9 kilometriem. Kā jau ierasts, laureātu vidū bija ievērojams skaits Pierīgas novadu pārstāvju.

Viskuplāk pārstāvētajā M21B grupā 6,5 km distancē pirmo vietu 80 sportistu konkurencē izcīnīja Uldis Upītis no Saulkrastiem, kurš, distancē pavadījis nepilnas 37 minūtes, otrās vietas ieguvēju Juri Karlsonu apsteidza par trim minūtēm un 48 sekundēm. Savukārt elites grupā dāmām (W21A) trešajā vietā ierindojās siguldiete Zanda Abzalone.

No Pierīgas orientieristiem pirmās vietas savās grupās izcīnīja siguldieši Nils Ciglis (M12) un Kristīne Ozola (W16), kā arī carnikavieši Edgars Indāns (5ā/k) un Pēteris Novikovs (M70).

Otrajās vietās ierindojās Magda Cigle (W14), Kristaps Bruners (M16) un Alīda Ābola (W50) no Siguldas, kā arī ādažniece Ruta Kukka (W60), trešajās – siguldieši Kristīne Brunere (W12) un Ilmārs Limbēns (M60) un carnikavietis Gunārs Ostups (3ā/k).

"Vasaras Magnēta" pirmā kārta notiek 1. aprīlī Šmerļa mežā. Trešdien ar startu pie degvielas uzpildes stacijas "Lukoil" sāksies orientēšanās sacensību seriāla "Saulkrastu pavasaris" pirmā kārta. Bet nedēļas nogalē ar starptautiskām sacensībām "Kurzemes pavasaris" sāksies šāgada Latvijas kausa sezona orientēšanās sportā.