01.04.2014 10:43

Mārupes basketbolisti Ikšķilē izcīnījuši "Juglas zieda" kausu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes basketbolisti Ikšķilē izcīnījuši "Juglas zieda" kausu Mārupes sporta centrs

Tradicionālajā basketbola turnīrā, kas Ikšķilē un Tīnūžos norisinājās piekto gadu, atsevišķās grupās sacentās pa četrām bērnu, jauniešu, dāmu un veterānu komandām.

Bērnu grupā pirmo vietu izcīnīja Mārupes sporta centra U-10 vecuma zēnu komanda, kas ar 28:13 uzvarēja VEF sporta skolas puišus, ar 24:10 vienaudžus no Igora Miglinieka sporta skolas Ikšķilē un ar 34:14 Ogres jaunos basketbolistus, kas noslēgumā ieņēma otro vietu (trešā vefiešiem, ceturtā ikšķiliešiem).

Starp spēlēm notika soda metienu konkurss, kurā pirmās divas vietas izcīnīja mārupieši Jēkabs Vārna (trāpīja desmit metienus no desmit) un Mareks Aseriņš (deviņi precīzi metieni), informēja Mārupes sporta centrā.

Jauniešu un veterānu turnīros pirmās vietas izcīnīja mājinieki Ikšķiles basketbolisti, bet dāmu komandu turnīrā labākā izrādījās "Golden Lady" vienība no Rīgas. Ceturtajā vietā palika I. Miglinieka sporta skolas U-19 meiteņu komanda.

Soda metienu konkursos uzvarēja Zanda Redāla (dāmām) un Gunārs Krepšs (veterāniem), bet "slam dunk" konkursā iespaidīgāko bumbas triecienu grozā parādīja Svens Vilks.