31.03.2014 15:33

Salaspilieši rāda klasi Latvijas čempionātā armrestlingā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilieši rāda klasi Latvijas čempionātā armrestlingā www.facebook.com/groups/414312675279893/

Roku cīņas tradīcijām bagātās Salaspils pārstāvji izcīnījuši medaļas, gan pārstāvot pilsētas sporta skolu, gan vairākus sporta klubus.

Salaspils sporta namā notikušajās sacensībās vīriem svara kategorijā līdz 78 kilogramiem meistarību kārtējo reizi apliecināja titulētais Jānis Amoliņš, kurš izrādījās labākais gan cīņā ar labo, gan kreiso roku. Otro vietu ieņēma Vladislavs Krasovskis, kurš cīņās ar kreiso roku bija otrais labākais, bet ar labo roku ierindojās trešajā vietā.

Vladislavs, kurš ir pagājušā gada pasaules junioru čempions, startēja arī junioru konkurencē (līdz 18 gadu vecumam) svara kategorijā virs 70 kg, guva uzvaras cīņās ar abām rokām un līdz ar to arī kopvērtējumā. Abās disciplīnās otro vietu izcīnīja Artūrs Kalnačs no Salaspils sporta skolas. Labāko sešniekā šajā kategorijā vēl iekļuva arī Germans Sičeņikovs un Viesturs Baltušs.

Salaspils jauno roku cīņas meistaru treneris Raimonds Liepiņš pats uzvarēja vīru sacensībās svara kategorijā līdz 86 kilogramiem. Cīņās ar abām rokām viņš ieņēma otrās vietas, taču summā bija labākais. Vēl vienu uzvaru guva Eiropas junioru čempionāta medaļnieks Kaspars Grāvis, kurš palika nepārspēts nepārspēts junioru (līdz 21 gadam) un amatieru konkurencē.

Vēl Ingars Strazdiņš ieņēma otro vietu vīru sacensībās kategorijā līdz 70 kg, bet Natālija Judina ierindojās trešajā vietā dāmu konkurencē (virs 65 kg).

Pie Latvijas armrestlinga čempionāta godalgām tika vēl vairāku Pierīgas novadu sportisti. Roberts Eiduks no Inčukalna izcīnīja otro vietu junioru sacensībās līdz 70 kg, Juris Tomsons no Ropažiem bija spēcīgākais sacensībās cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, bet Jevgeņijs Arhipovs no Baldones ieņēma otro vietu sacensībās iesācējiem smagsvariem (virs 85 kg).



Komandu vērtējumā Latvijas čempionu titulu ieguva "Koka Roka" pārstāvji.