31.03.2014 12:28

Olaines futbolisti cīnās vairākās frontēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolisti cīnās vairākās frontēs FK "Olaine" un Latvijas Futbola federācija

Nedēļas nogalē dažāda ranga spēles aizvadījušas futbola kluba "Olaine" vīru, meiteņu, jauniešu un bērnu komandas.

Svētdien Jūrmalā notika Zemgales telpu futbola čempionāta finālturnīrs pašā jaunākajā vecuma grupā 2007. gadā dzimušajiem zēniem. Mazie olainieši ar 2:0 uzvarēja Salaspils sporta kluba "Kengaroos" puikas, ar 2:1 Jūrmalas sporta centra komandu un ar 0:1 zaudēja futbola kluba "Tukums 2000"/Tukuma sporta skolas komandai.

Noslēgumā pa divām uzvarām trijās spēlēs bija uzreiz trim komandām (salaspilieši zaudēja visos trijos mačos), bet pēc labākas gūto un zaudēto vārtu starpības pirmo vietu ieņēma Jūrmalas komanda. FK "Olaine" ierindojās otrajā un tukumnieki trešajā vietā. Visus četrus vārtus turnīrā olainiešu labā guva Marks Pačepko.

FK "Olaine" meiteņu komanda aizvadījusi Latvijas telpu futbola čempionāta otrās kārtas turnīru par 7.–12. vietu. Viņas nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolu (vārtus guva Heila Ždanova un Elīna Sokolova), ar 2:1 uzvarēja Rīgas Futbola skolas trešo komandu (Aija Stivriška, Jeļizaveta Čižova) un ar 1:3 piekāpās sporta klubam "Imanta" (Emīlija Borovska).

Noslēguma olainietes savāca septiņus punktus, šī turnīra kopvērtējumā ieņēma trešo vietu aiz Liepājas sporta skolas un SK "Imanta" komandas, bet čempionāta kopvērtējumā ierindojās devītajā vietā.

Gatavojoties šīs nedēļas beigās paredzētajai Latvijas pirmās līgas pirmās kārtas spēlei, vienu no pēdējiem pārbaudes mačiem aizvadījusi AFA "Olaine" vīru vienība. Uzņemot savā laukumā FK "Carnikava" futbolistus no Latvijas otrās līgas, mājinieki izcīnīja uzvaru 4:2.

Visbeidzot savstarpējo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas Olaines stadionā aizvadījušas AFA "Olaine" U-18 un U-16 jauniešu komandas. Spēles pamatlaiks beidzās neizšķirti 3:3, bet pēcspēles sitienu sērijā pārāki izrādījās gados jaunākie Olaines futbolisti.