31.03.2014 10:25

Salaspils frisbija komandai trešā vieta turnīrā Zviedrijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandai trešā vieta turnīrā Zviedrijā Salaspils frisbija klubs

Starptautiskā turnīrā "Hello Stockholm!" salaspilieši piedzīvo tikai vienu zaudējumu. Meiteņu komanda ierindojas septītajā vietā.

Vīru turnīra apakšgrupu spēlēs "Salaspils WT" komanda guva pārliecinošas uzvaras pār Upsalas frisbija klubu (11:2) un "DiscoboyEZ" komandu (11:5). Astotdaļfinālā ar 8:2 tika pieveikta "GRID" vienība un ceturtdaļfinālā sīvā cīņā pārspēta "Tallinn Thunder" komanda 10:9.

Vienīgo zaudējumu Salaspils frisbijisti piedzīvoja pusfinālā pret vienu no spēcīgākajiem Zviedrijas klubiem "Viksjöfors O" 4:10, bet spēlē par trešo vietu ar 9:8 pārspēja vēl vienu šī paša kluba komandu "Viksjöfors D".

Veiksmīgi dāmu turnīru uzsāka Salaspils FK vienība – apakšgrupā ar 11:3 pieveica "Swedish Fish", ar 11:1 "Pickup2" un ar 9:8 Igaunijas "Sexy Legs". Diemžēl ceturtdaļfinālā tika piedzīvots zaudējums 7:9 pret "Valkyria" komandu, kas liedz turpināt cīņu par godalgām.

Pēdējās divās spēlēs Salaspils frisbijistes ar 6:9 zaudēja "Uppsala" vienībai, ar 9:5 uzvarēja "Helsinki Ultimate" un turnīru noslēdza septītajā vietā.