30.03.2014 18:09

Babītes volejbolistes pusfinālu sāk ar zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes pusfinālu sāk ar zaudējumu arhīvs

Sporta kluba "Babīte" volejbolistes Latvijas čempionāta pusfināla pirmajā spēlē piecos setos zaudējusi Rīgas Stradiņa universitātes/Minusas volejbola skolas vienībai.

Pirmajā setā, atspēlējušas astoņu punktu deficītu (8:16), SK "Babīte" komanda uzvarēja 25:22, otrajā bija pārāka 25:21. Trešajā un ceturtajā setā RSU/MVS volejbolistes revanšējās – 19:25 un 19:25, un bija jāaizvada izšķirošais piektais sets. Tajā pārmaiņus vadībā bija abas komandas, Babītes volejbolistes no uzvaras šķīra tikai divi punkti (13:11), taču tad viņas zaudēja četras izspēles pēc kārtas – 13:15 un visā mačā 2:3.

Visvairāk punktu SK "Babīte" labā guva Līga Lejiņa (16), Sandra Breikša un Elīna Tetere (pa 15 p.).

Atbildes spēle paredzēta 5. aprīlī plkst. 17 Babītes sporta kompleksā. Uzvarētājas tiks noteiktas divu spēļu summā. Vienādas uzvarēto un zaudēto spēļu attiecības gadījumā tiks spēlēts "zelta sets" līdz 15 punktiem vai ar vienas komandas divu punktu pārsvaru.

Šosezon Baltijas līgas pamatturnīru RSU/MVS komanda beidza astotajā vietā, bet finālturnīrā ieņēma septīto vietu. Savukārt SK "Babīte" volejbolistes ierindojās attiecīgi sestajā un ceturtajā vietā.

Otrā pusfināla pirmajā spēlē Jelgava/LU volejbolistes ar 3:1 uzvarēja MSĢ/"Zeltaleja" komandu. Pirmās spēles finālā un sērijā par trešo vietu notiks 6. aprīlī Jelgavā, otrās – 12. aprīlī Rīgas 49. vidusskolas zālē.